Yrittäjiltä Yrittäjille

Aamun tarina

Aamu Partners perustettiin tukemaan PK- yrityksiä omistaja-arvon kasvattamisessa.

Aamu Partners syntyi omasta tarpeestamme, kun halusimme toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä, sijoittajina ja neuvonantajina kehittää ja kasvattaa PK-yrityksiä. Samalla polulla jatkamme edelleen.

Aamun perustajat ovat mukana useissa yhtiöissä ja tuntevat suomalaisen yrityskentän todella perusteellisesti. Kentällä toimiessaan perustajat huomasivat selkeän tarpeen: monella PK-yrityksellä ei ole sisäisiä resursseja syvälliseen ja järjestelmälliseen yrityksen omistaja-arvon kasvattamiseen.

Aamu Partnersin perustajat Alberto Carrero, Anders von Bonsdorff, Tuomas Paananen, Sanna Wester ja Wilhelm Rosenlew


Yritysjohto on ymmärrettävästi usein kiinni yrityksen arjen pyörittämisessä ja tulipalojen sammuttelussa, eikä silloin jää aikaa toiminnan kehittämiseen, eikä varsinkaan numerodatan keräämiseen ja analysointiin. Monet johdon jäsenet ovat mukana vasta ensimmäisessä tai toisessa yrityksessään, ja vaikka heillä on vankka kokemus omalta alaltaan, heillä ei välttämättä ole merkittävää kokemusta liiketoiminnasta yleisesti.

Vastatakseen tähän haasteeseen Aamu on koonnut laajan tietotaidon omaavan tiimin, jolla on kokemusta sadoista eri yrityksistä ja tuhansista erilaisista liiketoimintatilanteista. Tilanteista, jotka monet yritykset kohtaavat vain kerran-pari elinkaarensa aikana, kuten esimerkiksi rahoituksen hakeminen, suuret investoinnit, kansainvälistyminen tai yritysjärjestelyt. Aamu tuo PK-yritykselle suuren yrityksen johtamisresurssit.

Aamun malli perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiantuntijatiimin ja asiakkaan välillä sekä Clarity-menetelmään, joka ohjaa yrityksen operatiivisen toiminnan kasvattamaan omistaja-arvoa tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Menetelmän tukena hyödynnetään asiakkaalle räätälöitävää ohjelmistoa, joka kerää yrityksen kaiken olennaisen tiedon yhteen paikkaan ja mallintaa liiketoimintalogiikan sekä kassavirrat ja -ennusteet.

Aamu varmistaa, että PK-yrityksellä on aina haluamansa suunta ja yritysjohdolla kaikki tarvitsemansa tieto. Yhteistyön myötä johdolla on myös mahdollisuus pohtia sekä sparrailla sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat jo käyneet aiemmin läpi vastaavia liiketoimintatilanteita. Jatkuvaan tukeen ja kuukausitapaamisiin perustuva palvelukumppanuus varmistaa korkeimman mahdollisen omistaja-arvon — halusivatpa omistajat sitten osinkokoneen tai maksimoida yritysjärjestelyissä saatavan hinnan.

Jos sinusta on koskaan tuntunut siltä, että haluaisit tukea yrityksesi omistaja-arvon kasvattamisessa, ota yhteyttä Aamu Partnersiin. Ainoaan PK-yritysten omistaja-arvon kasvattamiseen keskittyneeseen palveluntarjoajaan.

Arvomme

Uskomme tiiviiseen ja jatkuvaan yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Tiedämme asiakkaidemme menestyksen olevan meidän menestyksemme. Toimintatavassamme yhdistämme maanläheisyyden ja inhimillisyyden kovan luokan asiantuntijuuteen. Yhteistyössä ei sorruta jargonin suoltamiseen ja hihojen heilutteluun, vaan selväsanaiseen ohjeistamiseen ja vaikuttavuuden varmistamiseen.

Missio

Meidän tehtävämme on toimia PK-yritysten luotettuna kumppanina, ja tukea näitä yrityksiä omistaja-arvon kasvattamisessa. Keskitymme rinta rinnan -yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, käyttäen ainutlaatuista Clarity-menetelmäämme, joka on uniikki tapa varmistaa PK-yrityksen kannattava kasvu.

Olemme sitoutuneet edistämään PK-yritysten kasvua ja menestystä sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Visio

Tavoitteenamme on olla PK-yrittäjien ensimmäinen ajatus heidän miettiessään yrityksensä omistaja-arvon kasvattamista. Haluamme olla tunnettuja kehittämämme Clarity-menetelmämme ansiosta, jonka avulla tuhannet pk-yritykset saavuttavat merkittävää menestystä ja kestävää kasvua.

Meidän visionamme on olla kumppani, joka auttaa tuhansia PK-yrityksiä ja niiden omistajia saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Hyödyllistä materiaalia toimitusjohtajille

Ota käyttöösi monipuoliset materiaalit, jotka auttavat yritystäsi loistamaan.

PK-yrityksen arvon kasvattamisen käsikirja

Aamu Partners on auttanut satoja toimitusjohtajia kasvattamaan PK-yrityksensä arvoa. Olemme koonneet toimitusjohtajalle käsikirjan, joka käy kattavasti läpi PK-yrityksen arvonmääritykseen ja…

Tilinpäätösopas

Tämä pikaopas auttaa sinua varmistamaan sen, että tilinpäätös ja sen käsittely tehdään oikein ja ajallaan. Saat vinkkejä kokeneelta kirjanpitäjältä ja…

Inflaatio-työkalupakki

Inflaatio ja sen tuoma raaka-aineiden hintojen nousu. Työvoimapulan jatkuminen koronan jälkimainingeissa. Muiden muassa nämä seikat saavat yrittäjät tuskailemaan. Jos raaka-aineiden…

Näytä kaikki materiaalit

Aamun asiakkaita

Voda Nordic

”Clarity-kumppanuus on auttanut kirkastamaan omistajastrategiaa, sekä mahdollistanut hyödyllisiä keskusteluita omistajien välillä. Päätöksiä voidaan tehdä nykyään tehokkaasti oikeaan numeroiden pohjalta ja laadullisten asioiden kehittäminen on erittäin hyödyllistä yrityksen tulevaisuuden kannalta.”

-Tuomas Rinne, Voda Nordic

Kakadu

“Omistajastrategian tekeminen on tärkeää jokaiselle yritykselle ja sen tekemisessä kannattaa käyttää ulkopuolista ja riippumatonta tahoa. Yhteistyö Aamun kanssa mahdollisti rakentavat ja tavoitteelliset keskustelut, joiden aikana voitiin käsitellä haastavammatkin asiat ja saatiin paljon uusia näkökulmia omistajien kannalta.“

-Sanni Seppälä, perustajaosakas, Kakadu

Alltech Fennoaqua

“Kerrankin joku katsoo tätä toimintaa täysin ulkopuolelta ja voi kartoittaa, että mitä voisi tehdä paremmin. Ja kertoo kokemuksen pohjalta parhaita käytäntöjä: miten talousfunktio kannattaa rakentaa ja miten johtaa tehokkaasti oikean numerotiedon pohjalta.”

– Tomi Kantola, toimitusjohtaja

PING Helsinki

“Yhteistyön aikana yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut, ja siinä Clarity-kumppanuuden systemaattinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa on ollut merkittävä tuki.”

-Inna-Pirjetta Lahti, toimitusjohtaja ja perustaja, PING Helsinki

Kaikki asiakastarinat

Haluatko olla yksi meistä?

Olemme ammattitaitoa ja toisiamme arvostava, rento tiimi. Me teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme onnistuvat kasvattamaan omistaja-arvoaan.

Lähetä meille avoin hakemus, jos haluat liittyä joukkoomme.

Liity mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9