Become Bankable By Aamu Partners

Palvelumme auttaa sinua saamaan tarvitsemasi rahoituksen liiketoimintasi kasvattamiseksi

Mikä on Become Bankable by Aamu Partners?

Become Bankable by Aamu Partners -palvelun avulla autamme sinua valitsemaan juuri yrityksellesi sopivan rahoitusvaihtoehdon tavoitteitasi ajatellen, sparraamme sinut rahoituskeskusteluihin, emmekä lähde rinnaltasi ennen kuin rahoitus on yrityksesi tilillä.

Kenelle se sopii?

Palvelu on luotu aikansa optimoinnista kiinnostuneille kasvuhakuisten pk-yritysten toimitusjohtajille.

Jos janoat suoraviivaista ratkaisua rahoitusongelmiisi, Become Bankable -palvelu on sinulle. Säästät sekä aikaa että hermojasi, kun selvitämme puolestasi parhaat vaihtoehdot yrityksesi rahoitukselle, työstämme viestintämateriaalit ja olemme rinnallasi prosessin loppuun saakka. Olemme tukenasi rahoituskeskusteluissa ja varmistamme, että rahat ovat yritystililläsi. Näin voit keskittyä olennaiseen.

Mitä arvoa palvelusta on?

Prosessissa kartoitetaan ensin rahoitustarpeesirahoitettavuutesi sekä eri rahoitusvaihtoehdot edellä mainittujen pohjalta. Palvelun avulla säilytät toiminta- ja kilpailukykysi haastavassa toimintaympäristössä sekä tiedät, ettet jätä hyödyntämättä mahdollisuuksia, joista et mahdollisesti aikaisemmin tiennyt.

Teemme talousmallinnuksen yrityksen tilan hahmottamiseen ja autamme rahoitushakemuksen teossa. Sparraamme sinua rahoituskeskusteluihin ja tarjoamme viestintämateriaalit prosessiin. Kun rahoitus- tai sijoituspäätös on tehty, olemme edelleen vierelläsi hankaluuksien varalta, kunnes eurot ovat tipahtaneet yritystilillesi.

Miksi rahoitussuunnitelma ja miksi juuri nyt?

Näemme, että toimitusjohtajat ja omistajat pohtivat eri vaihtoehtoja yrityksen tulevaisuuden turvaamiseen, sekä kasvupotentiaalin säilyttämiseen. Haluamme olla proaktiivisesti tukemassa asiakkaitamme sekä lyhyellä kuukausien tai kvartaalien aikavälillä että katsomassa pidemmälle vuosiin 2023 ja 2024.

Rahoitusmarkkinalla on tällä hetkellä paljon hermostuneisuutta. Oikein ajoitetulla, oikeista instrumenteista koostuvalla ja sinulle räätälöidyllä rahoitussuunnitelmalla vältät tulevaisuuden haasteet.

Kanssamme yhteistyötä tekeviä rahoitusyhtiöitä

Miksi Aamu Partners?

Tunnemme pk-yritykset, niiden toimitusjohtajat ja omistajat jatkuvaluontoisen Clarity-palvelukumppanuutemme kautta. Aamu Partners on onnistunut järjestämään monipuolisia rahoitusratkaisuja kymmenien miljoonien edestä jo usean vuoden ajan Become Bankable – palvelun kautta.

Toimitusjohtajana säästät aikaa, kun jätät taustatyön rahoituksen hakemiseen meille. Saat meiltä konsultaatioapua prosessin varrella sekä myös sen jälkeen, mikäli eteesi sattuu kysyttävää. Varmuutesi rahoituksesta lisääntyy, sillä emme lähde viereltäsi ennen kuin päätös on taattu.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9