Palvelumme

Onnistu kanssamme strategian toimeenpanossa ja rahoituksessa

Tuemme pk-yritysten ylintä johtoa strategian toimeenpanossa ja rahoituksessa. Keskitymme vain muutamaan tarkasti valikoituun palveluun, jotta voimme tuottaa sinulle suurinta konkreettista liiketoimintahyötyä.

Uniikki Clarity-palvelukumppanuus on suunnattu kasvuhakuisten pk-yritysten toimitusjohtajille, johtoryhmille ja hallituksille tuloksellisen strategian toimeenpanon mahdollistajaksi. Johdat jatkuvasti ajan tasalla olevan tilannekuvan ja tiedon perusteella. Hyödynnät sinulle räätälöityä Clarity-järjestelmää sekä asiantuntijoidemme laajaa kokemusta. Vapautat omaa ja kollegoidesi aikaa päätösten tekemiseen ja niiden toimeenpanoon kuukaudesta toiseen.

Clarity by Aamu Partners

Clarity on useiden PK-yrityksien käytössä todettu tehokkaaksi liikkeenjohdon menetelmäksi omistaja-arvon kasvattamiseen.

Oli omistajien tavoitteena sitten kasvattaa yrityksestään osinkokone tai maksimoida saatava hinta yritysjärjestelyissä, Clarity-kumppanuus mahdollistaa sen.

Tutustu Clarityyn

Omistajastrategia

Jokaisen PK-yrityksen omistajalla tulisi olla omistajastrategia, jolla varmistetaan, että yrityksen toiminta tuottaa omistajilleen heidän haluamansa hyödyn. Aamu varmistaa, että maksimoit yrityksesi omistaja-arvon.

Lue omistajastrategiasta

Liiketoiminnan ajureiden kartoitus

Hahmotat nykyisen ja tulevan liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ajurit ja juurisyyt, joita voit aidosti johtaa. Saat suositukset tilanteesi ja tavoitteidesi kannalta tärkeimmistä metriikoista, joihin keskittää koko yhtiösi energia.

Pääset irti lopputulosten seuraamisesta ja löydät vivut kasvuun sekä kannattavuuteen.

Lue lisää ajureista

Become Bankable by Aamu Partners

Luot tulevaisuuden kasvuasi tukevan kokonaisvaltaisen rahoitussuunnitelman. Läpikäyt ammattilaisten kanssa laajasti erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

Valmistaudumme kanssasi rahoitusneuvotteluihin ja varmistamme, että rahat löytävät tilillesi kasvun polttoaineeksi.

Kartoita rahoitusmahdollisuutesi

Financial Due Diligence

Kartoitamme kohdeyrityksen taloudellisen tilan yritysjärjestelyitä varten. Tarkastus auttaa määrittämään oikean arvon yrityskaupalle tai sijoitukselle, ja vähentää riskejä kummallekin osapuolelle. Aamu tarjoaa alan standardia kokonaisvaltaisemman mallin.

Perehdy financial due diligenceen

Lue toimitusjohtajakollegoidesi onnistumisista!

Aamun asiakkaita

Voda Nordic

”Clarity-kumppanuus on auttanut kirkastamaan omistajastrategiaa, sekä mahdollistanut hyödyllisiä keskusteluita omistajien välillä. Päätöksiä voidaan tehdä nykyään tehokkaasti oikeaan numeroiden pohjalta ja laadullisten asioiden kehittäminen on erittäin hyödyllistä yrityksen tulevaisuuden kannalta.”

-Tuomas Rinne, Voda Nordic

Kakadu

“Omistajastrategian tekeminen on tärkeää jokaiselle yritykselle ja sen tekemisessä kannattaa käyttää ulkopuolista ja riippumatonta tahoa. Yhteistyö Aamun kanssa mahdollisti rakentavat ja tavoitteelliset keskustelut, joiden aikana voitiin käsitellä haastavammatkin asiat ja saatiin paljon uusia näkökulmia omistajien kannalta.“

-Sanni Seppälä, perustajaosakas, Kakadu

Alltech Fennoaqua

“Kerrankin joku katsoo tätä toimintaa täysin ulkopuolelta ja voi kartoittaa, että mitä voisi tehdä paremmin. Ja kertoo kokemuksen pohjalta parhaita käytäntöjä: miten talousfunktio kannattaa rakentaa ja miten johtaa tehokkaasti oikean numerotiedon pohjalta.”

– Tomi Kantola, toimitusjohtaja

PING Helsinki

“Yhteistyön aikana yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut, ja siinä Clarity-kumppanuuden systemaattinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa on ollut merkittävä tuki.”

-Inna-Pirjetta Lahti, toimitusjohtaja ja perustaja, PING Helsinki

Kaikki asiakastarinat

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9