Palvelumme

Onnistu kanssamme strategian toimeenpanossa ja rahoituksessa

Tuemme pk-yritysten ylintä johtoa strategian toimeenpanossa ja rahoituksessa. Keskitymme vain muutamaan tarkasti valikoituun palveluun, jotta voimme tuottaa sinulle suurinta konkreettista liiketoimintahyötyä.

Uniikki Clarity-palvelukumppanuus on suunnattu kasvuhakuisten pk-yritysten toimitusjohtajille, johtoryhmille ja hallituksille tuloksellisen strategian toimeenpanon mahdollistajaksi. Johdat jatkuvasti ajan tasalla olevan tilannekuvan ja tiedon perusteella. Hyödynnät sinulle räätälöityä Clarity-järjestelmää sekä asiantuntijoidemme laajaa kokemusta. Vapautat omaa ja kollegoidesi aikaa päätösten tekemiseen ja niiden toimeenpanoon kuukaudesta toiseen.

Clarity by Aamu Partners

Johdat jatkuvasti ajan tasalla olevan tilannekuvan ja tiedon perusteella. Hyödynnät sinulle räätälöityä Clarity-järjestelmää sekä asiantuntijoidemme laajaa kokemusta, joiden avulla onnistutte strategianne toimeenpanossa kuukaudesta toiseen.

Tutustu Clarityyn

Liiketoiminnan ajureiden kartoitus

Hahmotat nykyisen ja tulevan liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ajurit ja juurisyyt, joita voit aidosti johtaa. Saat suositukset tilanteesi ja tavoitteidesi kannalta tärkeimmistä metriikoista, joihin keskittää koko yhtiösi energia.

Pääset irti lopputulosten seuraamisesta ja löydät vivut kasvuun sekä kannattavuuteen.

Lue lisää ajureista

Become Bankable by Aamu Partners

Luot tulevaisuuden kasvuasi tukevan kokonaisvaltaisen rahoitussuunnitelman. Läpikäyt ammattilaisten kanssa laajasti erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

Valmistaudumme kanssasi rahoitusneuvotteluihin ja varmistamme, että rahat löytävät tilillesi kasvun polttoaineeksi.

Selvitä rahoitusmahdollisuutesi

Lue toimitusjohtajakollegoidesi onnistumisista!

Inarin Kultahovi

Aamu vauhditti Inarin kultahovin matkaa yrityskauppaan. Aamun suosituksesta hotelliyritys aloitti mm. markkinoimaan brändiään vahvemmin matkalla kohti yritysneuvotteluita. Lokakuussa 2022 viimeisteltiin yrityskauppa, ja Aanaar sekä itse hotelli jatkavat nyt Wilderness hotellina.

Nanoksi

Aamu tukee Nanoksia partneristrategian toimeenpanossa ja varmistaa, että kasvu sujuu suunnitelmien mukaisesti. Tätä toteutetaan seuraamalla myyntiputkea ja tutkimalla, miten sitä voi hallinnoida kasvun varmistamiseksi.

Lihatukku Tamminen

Halu ymmärtää paremmin missä mennään numeroiden kanssa – sekä sitä kautta parantaa tulosta – oli alkusysäys Aamu Partnersin ja Lihatukku Tammisen yhteistyölle.

Bell Rock

Bell Rock on Helsingistä käsin toimiva moderni liikkeenjohdon konsulttiyhtiö, joka tukee asiakkaitaan digitaalisen liiketoiminnan voimakkaassa kasvattamisessa strategiasta toteutukseen saakka.

Grundlage

Grundlage on mainostoimisto, joka sanojensa mukaan uskaltaa tehdä toisin. Toimisto on erikoistunut ratkaisemaan brändien kasvun haasteita muun muassa markkinoinnin strategisen suunnittelun ja konseptoinnin keinoin.

Kaikki asiakastarinat

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9