Palvelumme

Onnistu kanssamme strategian toimeenpanossa ja rahoituksessa

Tuemme pk-yritysten ylintä johtoa strategian toimeenpanossa ja rahoituksessa. Keskitymme vain muutamaan tarkasti valikoituun palveluun, jotta voimme tuottaa sinulle suurinta konkreettista liiketoimintahyötyä.

Uniikki Clarity-palvelukumppanuus on suunnattu kasvuhakuisten pk-yritysten toimitusjohtajille, johtoryhmille ja hallituksille tuloksellisen strategian toimeenpanon mahdollistajaksi. Johdat jatkuvasti ajan tasalla olevan tilannekuvan ja tiedon perusteella. Hyödynnät sinulle räätälöityä Clarity-järjestelmää sekä asiantuntijoidemme laajaa kokemusta. Vapautat omaa ja kollegoidesi aikaa päätösten tekemiseen ja niiden toimeenpanoon kuukaudesta toiseen.

Clarity by Aamu Partners

Johdat jatkuvasti ajan tasalla olevan tilannekuvan ja tiedon perusteella.

Hyödynnät sinulle räätälöityä Clarity-järjestelmää sekä asiantuntijoidemme laajaa kokemusta, joiden avulla onnistutte strategianne toimeenpanossa kuukaudesta toiseen.

Tutustu Clarityyn

Liiketoiminnan ajureiden kartoitus

Hahmotat nykyisen ja tulevan liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ajurit ja juurisyyt, joita voit aidosti johtaa. Saat suositukset tilanteesi ja tavoitteidesi kannalta tärkeimmistä metriikoista, joihin keskittää koko yhtiösi energia.

Pääset irti lopputulosten seuraamisesta ja löydät vivut kasvuun sekä kannattavuuteen.

Lue lisää ajureista

Become Bankable by Aamu Partners

Luot tulevaisuuden kasvuasi tukevan kokonaisvaltaisen rahoitussuunnitelman. Läpikäyt ammattilaisten kanssa laajasti erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

Valmistaudumme kanssasi rahoitusneuvotteluihin ja varmistamme, että rahat löytävät tilillesi kasvun polttoaineeksi.

Kartoita rahoitusmahdollisuutesi

Financial Due Diligence

Kartoitamme kohdeyrityksen taloudellisen tilan yritysjärjestelyitä varten. Tarkastus auttaa määrittämään oikean arvon yrityskaupalle tai sijoitukselle, ja vähentää riskejä kummallekin osapuolelle. Aamu tarjoaa alan standardia kokonaisvaltaisemman mallin.

Perehdy financial due diligenceen

Lue toimitusjohtajakollegoidesi onnistumisista!

PING Helsinki

“Yhteistyön aikana yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut, ja siinä Clarity-kumppanuuden systemaattinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa on ollut merkittävä tuki.”

-Inna-Pirjetta Lahti, toimitusjohtaja ja perustaja, PING Helsinki

Notra

“Yhteistyö Aamun kanssa on auttanut meitä hahmottamaan liiketoiminnan kannattavuutta kokonaisvaltaisesti ja johtamaan yrityksen arkea tehokkaasti”

– Risto Kuusisto, Toimitusjohtaja, Notra Oy

Innovation Home

“Clarity-palvelukumppanuus on auttanut meitä keskittymään ydinliiketoimintamme, karsimaan turhia kuluja ja johtamaan kasvua tietopohjaisesti”,

kertoo nopeasti kasvaneen Innovation Homen operatiivinen johtaja Tommi Aaltonen.

Ametro Oy

Clarity-palvelukumppanuuden aikana liikevaihto nousi reilusta kahdesta miljoonasta lähes neljään miljoonaan.

”Aamun suosituksien avulla osasimme kohdentaa kasvuinvestointeja tuloksellisemmin ja kustannustehokkaammin, ja rohkeus investoida kasvuun parani yhteistyön myötä.”

Inarin Kultahovi

Aamu vauhditti Inarin kultahovin matkaa yrityskauppaan. Aamun suosituksesta hotelliyritys aloitti mm. markkinoimaan brändiään vahvemmin matkalla kohti yritysneuvotteluita. Lokakuussa 2022 viimeisteltiin yrityskauppa, ja Aanaar sekä itse hotelli jatkavat nyt Wilderness hotellina.

Kaikki asiakastarinat

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9