Aamu Partners yrityksenä

Aamu Partners perustettiin tukemaan PK- yrityksiä omistaja-arvon kasvattamisessa.

Aamu Partners syntyi omasta tarpeestamme, kun halusimme toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä, sijoittajina ja neuvonantajina kehittää ja kasvattaa pk-yrityksiä. Samalla polulla jatkamme edelleen. 

Autamme asiakkaitamme kasvattamaan PK-yrityksensä omistaja-arvoa sekä saavuttamaan liiketoimintatavoitteet Clarity-palvelukumppanuuden avulla. Voimme myös auttaa projektiluontoisesti esimerkiksi rahoitukseen, talouteen, kansainvälistymiseen ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Kuljemme yritysten ja yrittäjien rinnalla ja autamme heitä tekemään jatkuvasti parempia tietoon ja tavoitteisiin pohjautuvia päätöksiä.

Lue lisää Aamun Tarinasta tai ota yhteyttä!

Osaamisemme tunnustuksia

Arvomme

Uskomme tiiviiseen ja jatkuvaan yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Tiedämme asiakkaidemme menestyksen olevan meidän menestyksemme. Toimintatavassamme yhdistämme maanläheisyyden ja inhimillisyyden kovan luokan asiantuntijuuteen. Yhteistyössä ei sorruta jargonin suoltamiseen ja hihojen heilutteluun, vaan selväsanaiseen ohjeistamiseen ja vaikuttavuuden varmistamiseen.

Missio

Meidän tehtävämme on toimia PK-yritysten luotettuna kumppanina, ja tukea näitä yrityksiä omistaja-arvon kasvattamisessa. Keskitymme rinta rinnan -yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, käyttäen ainutlaatuista Clarity-menetelmäämme, joka on uniikki tapa varmistaa PK-yrityksen kannattava kasvu.

Olemme sitoutuneet edistämään PK-yritysten kasvua ja menestystä sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Visio

Tavoitteenamme on olla PK-yrittäjien ensimmäinen ajatus heidän miettiessään yrityksensä omistaja-arvon kasvattamista. Haluamme olla tunnettuja kehittämämme Clarity-menetelmämme ansiosta, jonka avulla tuhannet pk-yritykset saavuttavat merkittävää menestystä ja kestävää kasvua.

Meidän visionamme on olla kumppani, joka auttaa tuhansia PK-yrityksiä ja niiden omistajia saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Haluatko olla yksi meistä?

Olemme ammattitaitoa ja toisiamme arvostava, rento tiimi. Me teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme onnistuvat kasvattamaan omistaja-arvoaan.

Lähetä meille avoin hakemus, jos haluat liittyä joukkoomme.

Liity mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9