Aamu Partners yrityksenä

Yrittäjiltä yrittäjille

Aamu Partners syntyi omasta tarpeestamme, kun halusimme toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä, sijoittajina ja neuvonantajina kehittää ja kasvattaa pk-yrityksiä. 

Samalla polulla jatkamme edelleen. 

Autamme asiakkaitamme strategian toimeenpanossa sekä rahoitukseen ja talouteen liittyvissä asioissa. Kuljemme yritysten ja yrittäjien rinnalla ja autamme heitä tekemään jatkuvasti parempia tietoon ja tavoitteisiin pohjautuvia päätöksiä.

Aamulaisilla on kokemusta pk-yritysten hallituksista – ja se näkyy. Olemme toimineet toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä, sijoittajina sekä neuvonantajina. Tätä tietotaitoa (sekä ohjelmistoamme) hyödyntämällä huomaamme nopeasti niin mahdollisuudet kuin uhatkin.

Osaamisemme tunnustuksia

Arvomme

Uskomme, että yhdessä työskennellessä aika kuluu kuin siivillä, sillä tiimissä työskentely on sekä hauskaa että antoisaa. Nyrpeys ei kuulu meidän toimintatapoihimme. Tällä tavalla pääsemme nopeasti lyömään kokeneet päämme yhteen ja sinne, missä apua tarvitaan.

Missio

Auttaa pk-yrityksiä saavuttamaan kriittiset ja kunnianhimoiset liiketoimintatavoitteensa tukemalla niitä tietoon perustuvan strategian toteuttamisessa pitkäaikaisen, rinta rinnan -yhteistyön avulla.

Visio

Tulla tunnetuksi laajalti pk-yrityksille suunnatun modernin strategian toteuttamisen edelläkävijänä. Ennakoivat johtoryhmät, hallituksen jäsenet ja rahoittajat haluavat tehdä yhteistyötä kanssamme, ja se näkyy liikevaihdossamme vuonna 2025, josta 10 prosenttia tulee kansainvälisiltä asiakkailta.

Haluatko olla yksi meistä?

Olemme ammattitaitoa ja toisiamme arvostava, rento tiimi. Me teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme onnistuisivat kasvustrategiansa toimeenpanossa.

Lähetä meille avoin hakemus, jos haluat liittyä joukkoomme.

Liity mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9