Kokemuksia

Saat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun. Inspiroidu ravintolaketjun, markkinointiviestintätoimiston tai vaikkapa lihatukun asiakastarinasta.

Valitse alla olevista kategorioista teille sopivin liiketoimintatarve.

Rahoitus

Voimme kartoittaa teille parhaat rahoitusmahdollisuudet, tehdä niistä konkreettisen rahoitussuunnitelman ja sitä tukevan raportoinnin, sekä tukea itse hakuprosessissa. Lue lisää alla olevista artikkeleista.

Woodberg

Yhteistyömme Woodbergin kanssa alkoi vuonna 2020. Puurakennuksia valmistava Woodberg oli suorittanut muutaman rakennusprojektin onnistuneesti ja he tarvitsivat sparraustamme yhteisen tulevaisuuden suunnan määrittämisessä.

”Strategian kirkastaminen Aamu Partnersin kanssa oli hauska ja sopivasti omia ajatuksiamme haastava prosessi.”

Aleksi Niemeläinen,
Toimitusjohtaja, Woodberg

VoiVeljet

”Tavoitteena oli luoda selkeät työkalut ja systematiikkaa ravintolan johtamiseen. Yhteistyön kautta onnistuimme tuplaamaan ketjun käyttökatteen ja kassan saldon.”

Janne Juvonen, CEO, VoiVeljet

Premium Pet Food

“Clarityn avulla luvuista näkee heti, jos edellinen kuukausi on mennyt vihkoon ja korjaaviin toimenpiteisiin voi ryhtyä välittömästi. Kun on syvällinen ymmärrys, mistä luvut koostuvat, tietää myös, mitkä toimenpiteet tulee tehdä tilanteen korjaamiseksi.”

Premium Pet Foodin toimitusjohtaja Mikko kuvailee, miten Clarity on auttanut läpi globaaleiden kriisien.

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9