Rekry

Julkaistu

Liiketoiminta-analyytikoksi Aamu Partnersille!

Etsimme asiantuntijatiimiimme vahvistusta palvelemaan pk-yritysasiakkaidemme toimitusjohtajia ja omistajia. Työskentelet ylimmän liikkeenjohdon konsulttitiimin jäsenenä analyytikon roolissa ja pystyt tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme kehittämämme Clarity-palvelukumppanuuden kautta. Toimit analyytikkona pitkäkestoisissa asiakassuhteissa tukien strategian toimeenpanoa sekä analyyttista tiedolla johtamista. Tiimin osalta tulet työskentelmään tiiviisti sekä konsultti- että analyytikkokollegoiden kanssa.

Mitä työpäiväsi saattavat pitää sisällään?

Valmistelet asiakaspalaverin analysoimalla historian kirjanpitoaineiston, tiivistät analyysistä olennaisimmat huomiot, ja pureudut valittuihin teemoihin pintaa syvemmältä lisädatan avulla.

Osallistut asiakasworkshopiin konsultin kanssa, jossa tarkoituksena on analyyttisesti hahmottaa asiakkaan bisnesmallia tai määrittää kristallinkirkkaat mittarit seurattavaksi.

Vedät palaverin asiakasyrityksen toimitus- tai talousjohtajan tai heidän kirjanpitäjänsä kanssa, määrittääksesi, kuinka asiakkaan strateginen ja operatiivinen data saataisiin tehokkaimmin siirrettyä Clarity-verkkopalveluun. Työstät uudelle asiakkaalle talousmallinnuksen (tulos, tase, kassavirta) sekä perustat  asiakkuuden Clarity-verkkopalveluun. Rakennat ylläpidettävän Excel-mallin laajoista datamassoista, jotta saat johdettua eri datalähteitä peilaten esiin tärkeimmät metriikat vietäväksi Clarity-verkkopalveluun, joita asiakkaan toimitusjohtaja voi seurata hallituksensa kanssa kokouksissaan kuukausittain.

Valmistaudut ja valmistelet asiakkaan kuukausipalaverin yhdessä kollegoiden kanssa: analysoit edellisen kuun datat, teet johtopäätökset, pohdit suositeltavat toimenpiteet ja teet nopean teemakohtaisen analyysin esimerkiksi varaston kierron optimoinnista tai myynnin kehittämisestä

Tuot rohkeasti esiin ideasi Clarityn tuotekehitysprojektin tekniseen tuotekehitykseen, sekä tiimimme toimintamallien jatkuvaan kehittämiseen.

Miten tiedät onnistuvasi työssäsi?

Saat asiakkailta positiivista palautetta tekemistäsi analyyseistä, jotka auttavat yrittäjiä parempien päätösten tekemisessä. Tunnet oppivasi uutta jatkuvasti ja opit soveltamaan eri asiakkaille tehdyn työn analogioita uusiin työtehtäviisi. Saat kollegoiltasi kiitosta työsi laadusta ja tekemisesi tehokkuudesta. Kasvat osana Aamun kasvua ja mukautat omaa rooliasi matkan varrella. Lähdet ja tulet töihin hymy huulilla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kasvua hakevien pk-yritysten toimitusjohtajat ja omistajat asiakkaiksesi heti ensimmäisistä päivistä alkaen. Uniikin, systemaattisen ja konkreettisia tuloksia tuottavan palvelumallin työsi tueksi. Modernin, raikkaan, läpinäkyvän ja matalan hierarkian työympäristön. Roolin, jossa pääset hengittämään yrittäjyyttä ja kasvun johtamista toimialasta riippumatta. Kaltaisesi kunnianhimoiset tiimiläiset, joiden kanssa nauraa ja oppia. Mahdollisuuden vaikuttaa rooliisi, edetä tulevaisuudessa esimerkiksi konsultin rooliin tai erikoistua analyytikkona sinua kiinnostavaan syväosaamisalueeseen. Kannustavan palkkamallin: pohjapalkka + provisiomalli. Joustavan organisaatiokulttuurin, saat itse päättää milloin ja missä teet työsi, kunhan se resonoi tyytyväisinä asiakkaina ja hyvinä tuloksina.

Kenelle tämä rooli sopii?

Tämä rooli sopii sinulle erityisen hyvin, jos olet kehittämisorientoitunut, nautit analyyttisista tehtävistä sekä loogisesta ongelmanratkaisusta. Sinulla on kykyä ja aitoa halua ymmärtää kasvuhakuisen pk-yrityksen liiketoimintaa ja sen haasteita. Pystyt tuottamaan ylimmälle yritysjohdolle arvoa tuottavaa analyysiä, suosituksia ja selkeitä toimenpide-ehdotuksia.

Sinulta löytyy yritystalouden ymmärrystä sekä kykyä tehdä itsenäisesti talousmallinnuksia perustuen tulokseen, taseeseen ja kassavirtaan. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, kommunikoit selkeästi, haastat rohkeasti ja nautit asiakastyöstä. Excel on sinulle tuttu työväline ja viihdyt sen parissa, suurienkin datamassojen käsittely sujuu ongelmitta. Samalla olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä ja ratkaisuja. Useamman asiakkaan kanssa työskentely rinnakkain ei tuota sinulle ongelmia, ja kykenet priorisoimaan sekä tehokkaasti tunnistamaan olennaisimmat asiat tietotulvasta. Opintotaustasi on esimerkiksi laskentatoimi, rahoitus, strategia, tuotantotalous, tilastotiede, dataan ja informaatiojärjestelmiin liittyvät opinnot.

Lähetä hakemuksesi: asta.rantamaa(at)aamupartners.com

Lähetä hakemus

Työnimike

Analyytikko

Työn sijainti

Helsinki/etänä

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Vakituinen

Haku avoinna

Kunnes sopiva ehdokas löytyy

Yhteyshenkilö

Asta Rantamaa

asta.rantamaa­(at)aamupartners.com

+358 40 579 8497



”Säilytämme hakemuksia ja annettuja tietoja rekrytointiprosessin ajan, maksimissaan puoli vuotta hakemuksen lähettämisestä. Tämän jälkeen pyydämme erikseen lupaa säilyttää tiedot tai kaikki rekrytointiprosessin aikana kerätyt tiedot poistetaan. Mikäli hakemus halutaan poistettavan aikaisemmin, esitetään asiasta pyyntö rekrytointi-ilmoituksessa nimetylle yhteyshenkilöllemme. Emme luovuta hakijan tietoja kolmannelle osapuolelle ilman hakijan kirjallista suostumusta. Lisätietoja asiasta voi kysyä rekrytointi-ilmoituksen yhteydessä nimetyltä yhteyshenkilöltämme.”

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9