Clarity by Aamu Partners

Palvelukumppanuus, jolla luomme yhdessä konkreettisia tuloksia

Miksi Clarity-palvelukumppanuus?

Paraskin strategia on arvoton, jos se ei toteudu käytännössä. Clarity-palvelukumppanuus on ainutlaatuinen strategian toimeenpanoon kehitetty palvelukonsepti, joka yhdistää itse kehittämämme pilvipohjaisen verkkopalvelun sekä analytiikka- ja konsultointiosaamisen. Yhteistyö kanssamme on tiivistä, pitkäjänteistä ja jatkuvasti uudenlaista arvoa tuottavaa.

Olemme ainoa toimija, jolla on vastaava toimeenpanokokemusta erilaisista toimialoista, liiketoimintamalleista ja liiketoimintakonteksteista pk-yritysten parissa.

Clarityn avulla:

Kenelle Clarity on tarkoitettu?

Clarity on luotu nimenomaan kasvuhakuisen pk-yrityksen toimitusjohtajalle, johtoryhmälle ja hallitukselle. Alunperin loimme palvelun omaan tarpeeseemme ja se näkyy vahvasti tekemisessämme edelleen.

Varaa tutustumiskeskustelu

Kokemuksia Clarity-palvelukumppanuudesta

PING Helsinki

“Yhteistyön aikana yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut, ja siinä Clarity-kumppanuuden systemaattinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa on ollut merkittävä tuki.”

-Inna-Pirjetta Lahti, toimitusjohtaja ja perustaja, PING Helsinki

Notra

“Yhteistyö Aamun kanssa on auttanut meitä hahmottamaan liiketoiminnan kannattavuutta kokonaisvaltaisesti ja johtamaan yrityksen arkea tehokkaasti”

– Risto Kuusisto, Toimitusjohtaja, Notra Oy

Innovation Home

“Clarity-palvelukumppanuus on auttanut meitä keskittymään ydinliiketoimintamme, karsimaan turhia kuluja ja johtamaan kasvua tietopohjaisesti”,

kertoo nopeasti kasvaneen Innovation Homen operatiivinen johtaja Tommi Aaltonen.

Ametro Oy

Clarity-palvelukumppanuuden aikana liikevaihto nousi reilusta kahdesta miljoonasta lähes neljään miljoonaan.

”Aamun suosituksien avulla osasimme kohdentaa kasvuinvestointeja tuloksellisemmin ja kustannustehokkaammin, ja rohkeus investoida kasvuun parani yhteistyön myötä.”

Inarin Kultahovi

Aamu vauhditti Inarin kultahovin matkaa yrityskauppaan. Aamun suosituksesta hotelliyritys aloitti mm. markkinoimaan brändiään vahvemmin matkalla kohti yritysneuvotteluita. Lokakuussa 2022 viimeisteltiin yrityskauppa, ja Aanaar sekä itse hotelli jatkavat nyt Wilderness hotellina.

Kaikki asiakastarinat

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9