Blogi

Julkaistu

Myyntipäälliköksi Aamu Partnersille

Tehtävänkuvaus

Etsimme kokenutta ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa B2B-myyjää vahvistamaan yrityksemme voimakasta kasvua. Tule mukaan tiimiimme, jossa keskityt Clarity by Aamu Partners palvelukumppanuuden myymiseen pk-yritysten toimitusjohtajille. Jos sydäntäsi lähellä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja haluat olla mukana kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa, tämän voi olla mahdollisuus juuri sinulle.

Olet vastuussa uusasiakashankinnasta ja koko myyntisyklistä prospektoinnista kauppojen vahvistamiseen. Asiantuntijatiimimme vastaa nykysasiakkaiden lisämyynnistä, mutta he tarvitsevat apuasi silloin tällöin. Prospektoinnissa olet tekemässä kohderyhmämäärittelyjä, jotka pohjautuvat määriteltyyn ihanneasiakasprofiiliin (ICP). Markkina-alueemme on tällä hetkellä Suomi. Meillä on ulkoistettu outbound-tiimi, joka sopii ensimmäiset asiakastapaamiset. Vastaat koko myyntiprosessista aina kaupan vahvistamiseen saakka, joten johdat myös outbound-tiimin toimintaa.

Kokemus ja osaaminen

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ratkaisumyynnistä toimitusjohtajille ja ylimmälle johdolle. Työssä menestyminen edellyttää, että sinulla on hyvä ymmärrys liiketoimintalogiikasta. Olet saattanut toimia yrittäjänä, liiketoimintayksikön vetäjänä tai konsultoinnin parissa. Arvostamme erityisesti syvää ymmärrystä siitä, miten arvoa myydään. Kiinnostus digitaalisen myynnin ja markkinoinnin teknologioihin on plussaa.

Ketä etsimme?

Etsimme sinua, joka pystyt luovasti ja nopeasti tunnistamaan asiakkaan tarpeet ja tuomaan niihin ratkaisut. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja hyvä tilannetaju. Olet kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen, mutta sinulla on lisäksi kyky ja halu tehdä tiimityötä ja tukea tiimiäsi. Toivomme sinulta empaattisuutta ja edellytämme aitoa halua auttaa asiakkaitamme heidän liiketoiminnallisissa haasteissaan. Sinulta löytyy energiaa ja itseohjautuvuutta. Systemaattinen ja organisoitu työskentelytapa on toivottavaa. Haluat myös jatkuvasti oppia ja kehittää myyntiprosessiamme ja työskentelytapojamme.

Tarjoamme

  • ainutlaatuisen palvelukumppanuuden asiakkaillemme, joka todistetusti tuottaa arvoa
  • avainroolin osana kasvutarinaamme ja mahdollisuuden muotoilla oman roolisi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
  • inspiroivan, läheisen ja matalahierarkisen tiimin
  • systemaattisen ja jatkuvasti kehittyvän tavan tehdä myyntiä
  • joustavan työajan: voit itse päättää missä ja milloin työskentelet
  • nykyaikaiset työkalut ja myyntimateriaalit tukemaan menestystäsi
  • pohjapalkan ja provision, jolla ei ole ylärajaa – uskomme, että menestyksestä tulee palkita

Ota yhteyttä:

Myynnin rekrytointia hoitaa puolestamme Jouni Kantonen, puhelin 050 364 3010 tai jouni.kantonen@datoil.com Ota Jouniin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai lähettää hakemuksen.

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9