Blogi

Julkaistu

Miksi minä olen täällä – Marko Bessonoff

Olen Marko Bessonoff ja vastaan Aamulla myynnin alkuvaiheesta ja sen prosessien kehittämisestä. Osallistun myös monin tavoin kasvuumme esim. markkinoinnin ja käyttämiemme järjestelmien osalta.

Kemististä myynnin ammattilaiseksi – monen mutkan kautta

Alun perin olin kemisti, sitten siirryin hiljalleen kohti paperi- ja biotuoteteollisuuden tuotekehitystehtäviä.

Kehitin uuden valmistusmenetelmän materiaalille, joka on oikeastaan puusta tehtyä muovikalvoa. Menetelmiä oli jo muutama, mutta minun kehittämäni erosi muista siinä, että se mikä kesti ennen kaksi vuorokautta, onnistui nyt puolessa minuutissa. Menetelmäni on myös vaivatta skaalattavissa teolliseen jatkuvaan tuotantoon. UPM päätti patentoida menetelmän.

Olen ollut myös kriisinhallintasotilas, ja -08 laman aikaan ehdin käväistä myös lentoasemalla turvatarkastajana. Pidän kemiasta ja tuotetehityksestä, mutta aloin kaivata sosiaalisempaa työtä. Tämän vuoksi siirryin myynnin puolelle 2018.

Olin jo jonkin aikaa tuntenut, että olen valmis siirtymään uusiin tehtäviin. Minuun otti yhteyttä head-hunter, joka kertoi Aamusta ja Claritystä. Innostuin heti, ja pääsinkin haluamaani uuteen työhön.

Aamulle hyppääminen oli helppo ratkaisu

Totean että sain vain hyvän vaikutelman joka suhteessa. Parasta Aamulla hyvät tyypit ja se, että tekemisen meininki yhdistyy tiettyyn rentouteen ja  matalaan hierarkiaan.

Aamu kasvaa, ja haluan olla osallisena sen tukemisessa kaikin keinoin joissa voin olla avuksi. 

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9