Blogi

Julkaistu

Koronakriisi uhkaa: miten voimme auttaa yritystäsi selviytymään?

KASSAKRIISI UHKAA – KONKURSSI EDESSÄ

Mitä voi tehdä pelastaakseen liiketoimintansa?

Koronavirus painaa päälle ja sen vaikutukset vaihtelevat yrityksestä toiseen: joillakin kassakriisin uhka on ilmeinen, kun toisille tilanne taas luo mahdollisuuksia. Tilanne elää jatkuvasti, eikä kukaan kykene ennustamaan, kuinka kauan poikkeukselliset olot tulevat jatkumaan.

Aamu Partnersissa missiomme on auttaa pk-yrityksiä menestymään lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, ja siksi tarjoamme nyt auttavan käden yrittäjille, toimitusjohtajille ja johtoryhmän jäsenillle!

Kriisi on taistelu aikaa vastaan. Siksi uskomme, että juuri nyt on oikea hetki katsoa tulevaan. Nyt on aika tehdä parhaita mahdollisia päätöksiä oman yritystoiminnan pelastamiseksi ja ennakoida tulevaa, tai nostaa esille tilanteen luomat mahdollisuudet ja iskeä niihin kiinni.

Miksi valita yhteistyö kanssamme?

  • Rahoitusasioissa pääsette yhteistyökumppaniemme kautta hyödyntämään oikeita instrumentteja paremmilla ehdoilla.
  • Varmistatte optimaalisen rahoitusrakenteen ja säästätte aikaa turhalta tekemiseltä.
  • Toiminta saadaan heti ohjattua oikeisiin, tärkeimpiin tekemisiin ja vältetään mahdollisia virheitä.

Miten voimme konkreettisesti auttaa? Lue lisää palveluistamme:

1. Operation Phoenix: yrityksille, joiden tulevaisuus kaipaa uudelleenarviointia.

Operation Phoenix -palvelumme auttaa yrityksiä, joiden tulevaisuus kaipaa uudelleenarviointia nopealla aikataululla. Yhteistyön vaiheet ovat: yrityksen bisneslogiikan auki piirtäminen, analyysi koronatilanteesta sekä kartoitus rahoitusvaihtoehdoista, äärikonkreettinen toimintasuunnitelma lähiviikoille ja -kuukausille sekä koronan jälkeiseen aikaan.

2. Become Bankable: yrityksille, jotka tarvitsevat nopeita rahoitusratkaisuja.

Become Bankable on tarkoitettu yrityksille, joissa vaaditaan nopealla aikataululla rahoitusratkaisuita kassanhallintaan ja/tai tukea avautuneiden uusien liiketoimintamahdollisuuksien nopeaan rahoittamiseen.

Kenelle apumme on suunnattu?

Pk-yrityksille, toimialasta riippumatta, joiden toiminta on häiriintynyt koronavaikutuksien johdosta sekä niille, jotka näkevät kriisin luomia mahdollisuuksia ja tunnistavat entisestä enemmän liiketoiminnan kehittämisen tarpeen.

Pystymme hakemaan teille kriisirahoitusta Business Finlandilta (10 000 – 100 000€).

Ymmärrämme nykyisen tilanteen yrityksissä enemmän kuin hyvin. Sen johdosta autamme teitä luonnollisesti hyödyntämään julkisia rahoituslähteitä mahdollisimman tehokkaasti ja autamme hakemuksissa nopealla aikataululla. Olemme rahoituksen ammattilaisia ja häiriörahoituksen lisäksi pystymme auttamaan myös monen muun rahoitusinstrumentin kanssa.

Esimerkki työstämme: iTapsa

Olemme jo ehtineet auttamaan uudessa tilanteessa kamppailevia yrityksiä, joista yksi esimerkki on iTapsa. Autoimme iTapsaa saamaan häiriörahoituksen. Aika ensimmäisestä puhelusta hakemuksen lähettämiseen oli vain 12 tuntia. Neljä työpäivää myöhemmin iTapsalle annettiin myönteinen päätös rahoituksesta.

Apua ensihätään:

Haluamme ehdottomasti auttaa kaikkia yrityksiä, jotka ovat nyt akuutissa auttavien käsiparien tarpeessa. Tässä käyttöösi tiimimme koostama pitkä lista ajatuksia koronaviruksen vaikutuksiin liittyen – yrittäjiltä yrittäjille: koostettuja-ajatuksia-koronaviruksen-vaikutuksiin-liittyen.

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme edetä! Laita viestiä Julialle tai Tomille, niin jutellaan:

Julia Udovenko
julia.udovenko@aamupartners.com
+358 50 471 0650

Tomi Lalu
tomi@aamupartners.com
+358 45 235 7747

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9