Blogi

Julkaistu

Aamu Partners sparraa pk-seudun kasvuyrityksiä Kasvu Openin kanssa

Jännittäviä uutisia: Aamu Partners on mukana vuoden 2020 Kasvu Openissa! Löydät meidät pääkaupunkiseudun Kasvupolulta, jossa autamme kasvua tavoittelevia pk-yrityksiä. Mistä oikein on kyse? Lue alta, mitä jännittävä uusi yhteistyö voi tarjota yrityksellesi.

Tukea pääkaupunkiseudun yrityksille

Kasvu Open tarjoaa maksutonta sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Ohjelma koostuu ns. Kasvupoluista, jotka on jaoteltu alueiden ja toimialojen mukaan. Aamu Partners on yhteistyössä pääkaupunkiseudun Kasvupolun kanssa, jossa keskitytään kasvumahdollisuuksien lisäksi erityisesti rahoituksen ja talouden näkökulmiin strategian ja johtamisen ohella.

Toimimme Kasvupolulla sparraajina, joten olemme mukana tekemisen ytimessä: Aamun tiimiläiset ovat paikan päällä taklaamassa ohjelmaan osallistuvien yrityksen rahoitukseen ja strategiaan liittyviä haasteita. Pääsimme jo testailemaan formaattia viime vuonna Kasvu Open Karnevaalissa, ja tänä vuonna olemme ensimmäistä kertaa menossa mukana täysin paukuin. Toimimme myös pk-seudun Kasvupolun tuomariston jäsenenä.

Yhteinen visio innostavasta sparraamisesta

Aamu Partnersin ja Kasvu Openin sydämet sykkivät samalle asialle: kasvuyritysten auttamiselle. Kasvu Openin missio on olla Suomen innostavin ja positiivisin kasvuyritysten sparraaja, mikä kolahti meihin jo kättelyssä. Yritys, joka hakee Kasvupolulle on tyypillisesti juuri siinä vaiheessa matkaansa, jolloin myös meidän tarjoamallemme avulle on tarvetta. Tiesimme, että tämän ohjelman kautta pääsisimme auttamaan yrityksiä tehokkaasti juuri heille oikeaan aikaan.

Myös Kasvu Openin yhteistyöverkosto on meille mahtava mahdollisuus: pääsemme sparrailemaan yhdessä mm. Nordean, Espoon kaupungin, Helsingin seudun kauppakamarin, Newco Helsingin ja MarkkinointiAkatemian kanssa. Emme epäile hetkeäkään, ettemmekö toisi myös omat oppimme tästä kokemuksesta takaisin kotiin.

Tule mukaan!

Luotsaatko rohkeaa ja kasvuhaluista yritystä? Onko taskussasi mahdollisesti jo näyttöä markkinoilta? Hae mukaan pääkaupunkiseudun Kasvupolulle! Haku on käynnissä 11.3. asti ja ohjeet hakemiseen löytyvät täältä. Toivottavasti kohtaamme sparrauksen merkeissä!

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki
Y-tunnus 2864997-9